Kakaové máslo NATURAL
Kód: NJ072Detailní popis produktu
Charakteristika:
Kakaové máslo se používá nejen v kuchyni jako zdravá přísada do cukroví a dezertů, ale také v kosmetice při v péči o pleť.
Lisováním rozdrcených kakaových bobů (kakaové hmoty) vzniká kakaové máslo.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě.
Neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni.
Složení:
100% kakaové máslo.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 3758/898 kcal.
Tuky: 99,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 60,7 g). Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0 g). Bílkoviny: 0,1 g. Sůl: 0 g.
Použití:
Kakaové máslo používáme hlavně při výrobě čokolády, dezertů, cukroví, apod.
Skladování:
Skladujte v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva, čaj, kakao |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
vhodné pro: | bez lepku, bez cukru |
Položka byla vyprodána… |