Karéléa Jahodové tartaletky bez přidaného cukru

S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Objevte Karéléa Jahodové tartaletky bez přidaného cukru!
Díky svěžímu základu tartaletek a lahodné jahodové náplni s intenzivní chutí přinášejí dotek potěšení a sladké přestávky bez pocitu viny. Obsahují o 98% méně cukru než klasické tartletky s jahodovou náplní. Bavte se, vše je povoleno!
Při přípravě těchto sušenek byl cukr nahrazen maltitolem a isomaltem, což jsou náhrady, které přinášejí sladkou chuť, ale o 40% méně kalorií než cukr a mají nízký glykemický index. Konzumace potravin vyrobených s maltitolem a isomaltem vede k nižšímu glykemickému maximu oproti stejnému jídlu obsahující cukr.
Balení obsahuje 9 tartaletek – 3 jednotlivé sáčky po 3 sušenkách.
Složení:
Obiloviny (pšeničná mouka, celozrnná mouka 17%); jahodová poleva 40% (sladidlo: maltitol; jahodové pyré 10%; zvlhčovadlo: glycerol; slunečnicový olej; přírodní jahodová vůně; kyselina: kyselina citronová; želírování: pektiny; koncentrovaná šťáva z fialové mrkve; regulátor kyselosti: uhličitan sodný); sladidla: maltitol, isomalt; řepkový olej; máslo na pečení (mléko); rýžové burizony (rýžová mouka); rozpustná vláknina (lepek); prášek do pečiva: uhličitan sodný, uhličitan amonný; mořská sůl.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 1435 kJ/343 kcal.
Bílkoviny: 4,9 g. Sacharidy: 73 g (z toho cukry: 0,5 g, z toho polyoly: 41 g). Tuky: 9,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 3,3 g). Vláknina: 3,9 g. Sůl: 0,33 g.
Použití:
Konzumace pomáhá redukovat tuk a snížit obsah cukru v krvi. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Čokoláda může být doporučeny lékařem jako součást stravy některých diabetiků.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě. Pro zachování křupavosti konzumujte ihned po otevření balení.
Alergeny:
Lepek a mléko. Může obsahovat stopy sezamu, sóji, vajec, vlčího bobu a ořechů.