fbpx

Karéléa Hořká čokoláda s celými mandlemi bez přidaného cukru


Sleva
Původní cena s DPH
10,00 %
95,00 Kč
Cena s DPH
Cena bez DPH
85,00 Kč
75,89 Kč
Cena EUR
3,51 €
Obsah balení150 g
Kód zbožíLN055
ZnačkaKaréléa
Dostupnostskladem
Vhodné:
  • bez lepku
  • bez přidaného cukru
  • při hubnutí
  • pro některé diabetiky
  • pro zdravý životní styl
ks
AKCE
SLEVA 10%

KARÉLÉA
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index.  Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství.  Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu. 

Charakteristika:
Podlehněte křupání celých mandlí v lahodné Karéléa extra tmavé čokoládě! S o 96 % méně cukru než hořká čokoláda s celými mandlemi je malý čtvereček ideální pro gurmánskou chvilku, která je 100% zábavná!
Pro přípravu této čokolády byl cukr nahrazen maltitolem, náhražkou, která poskytuje sladkou chuť, ale má o 40 % méně kalorií než cukr a zároveň má nízký glykemický index. Konzumace potravin vyrobených s maltitolem vede k nižšímu glykemickému vrcholu, než je ten, který způsobuje stejná potravina obsahující cukr.

Složení:
Sladidlo-maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, celé pražené mandle (15%), inulin, odtučněný kakaový prášek, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilková příchuť. Kakao: minimálně 52%.

Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 2041 kJ / 494 kcal.
Tuky: 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 17 g). Sacharidy: 40 g (z toho cukry 1 g, z toho polyoly 38 g). Bílkoviny: 10 g. Sůl: 0 g. Vláknina: 11 g. Hořčík: 180 mg. Železo: 9,5 mg.

Použití:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nedávejte dětem do 3 let.
Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Může být doporučena lékařem jako součást stravy některých diabetiků.

Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.

Alergeny:
Mandle. Může obsahovat stopy mléka, ořechů, sezamu a sóji.