Karéléa Hořká čokoláda s celými mandlemi bez přidaného cukru (min. trvanlivost do 12/2022)

S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Vychutnejte si bez výčitek výbornou chuť této hořké čokolády s celými mandlemi bez přidaného cukru s umělými sladidly s vysokým obsahem vlákniny,hořčíku a železa!
Karéléa Hořká čokoláda s celými mandlemi je vhodná pro nízkosacharidové diety i pro diabetiky.
Složení:
Sladidlo-maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, celé opékané mandle (15%), inulin, odtučněný kakaový prášek, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilková příchuť. Kakao: minimálně 52%.
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 2020 kJ / 489 kcal.
Tuky: 36 g (z toho nasycené mastné kyseliny 18 g). Sacharidy: 42 g (z toho cukry 1,2 g, z toho polyoly 38 g). Bílkoviny: 9,5 g. Sůl: 0 g. Vláknina: 9,8 g. Hořčík: 180 mg. Železo: 9,5 mg.
Použití:
Obsahuje zdroj fenylalaninu. Zvýšená konzumace může mít projímavé účinky.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.
Alergeny:
Mandle. Může obsahovat stopy mléka, ořechů, sezamu a sóji.