fbpx

Karéléa Bílá čokoláda bez přidaného cukru


Sleva
Původní cena s DPH
11,00 %
71,00 Kč
Cena s DPH
Cena bez DPH
63,00 Kč
54,78 Kč
Cena EUR
2,43 €
Obsah balení100 g
Kód zbožíLN065
ZnačkaKaréléa
Dostupnostskladem
Vhodné:
  • při hubnutí
  • při omezování cukru ve stravě
ks
AKCE
SLEVA 11%

KARÉLÉA
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index.  Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství.  Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu. 

Charakteristika:
Ochutnejte potěšení z bílé čokolády Karéléa!

S o 88% méně cukru než klasická bílá čokoláda tato čokoláda Karéléa zlepší vaše kávy, občerstvení a další malé přestávky!
Pro přípravu této čokolády byl cukr nahrazen maltitolem, náhražkou, která poskytuje sladkou chuť, ale o 40% méně kalorií než cukr, přičemž má nízký glykemický index. Konzumace potravin vyrobených s maltitolem vede k nižšímu glykemickému maximu oproti stejnému jídlu obsahující cukr.
Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Složení:
Sladidlo: maltitol; kakaové máslo; sušené plnotučné mléko 19%; inulin; emulgátor: lecitin (slunečnice); přírodní vanilková příchuť.

Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 1959 kJ / 473 kcal.
Tuky: 33 g (z toho nasycené mastné kyseliny 20 g). Sacharidy: 57 g (z toho cukry 6,7 g, z toho polyoly 50 g). Bílkoviny: 5,1 g. Sůl: 0,15 g. Vláknina: 4 g. 

Použití:
Konzumace pomáhá redukovat tuk a snížit obsah cukru v krvi. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.

Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.

Alergeny:
Mléko. Může obsahovat stopy ořechů, sóji a sezamu.