Karéléa Bílá čokoláda bez přidaného cukru

S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Ochutnejte potěšení z bílé čokolády Karéléa!
S o 88% méně cukru než klasická bílá čokoláda tato čokoláda Karéléa zlepší vaše kávy, občerstvení a další malé přestávky!
Pro přípravu této čokolády byl cukr nahrazen maltitolem, náhražkou, která poskytuje sladkou chuť, ale o 40% méně kalorií než cukr, přičemž má nízký glykemický index. Konzumace potravin vyrobených s maltitolem vede k nižšímu glykemickému maximu oproti stejnému jídlu obsahující cukr.
Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
Složení:
Sladidlo: maltitol; kakaové máslo; sušené plnotučné mléko 19%; inulin; emulgátor: lecitin (slunečnice); přírodní vanilková příchuť.
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 1959 kJ / 473 kcal.
Tuky: 33 g (z toho nasycené mastné kyseliny 20 g). Sacharidy: 57 g (z toho cukry 6,7 g, z toho polyoly 50 g). Bílkoviny: 5,1 g. Sůl: 0,15 g. Vláknina: 4 g.
Použití:
Konzumace pomáhá redukovat tuk a snížit obsah cukru v krvi. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Konzumujte jako součást zdravého životního stylu v kombinaci s pestrou a vyváženou stravou.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.
Alergeny:
Mléko. Může obsahovat stopy ořechů, sóji a sezamu.