Kakao ORION tmavé se sníženým množstvím tuku

Charakteristika:
Kakao tmavé pro tradiční pečení vyrobené tradičním postupem, při kterém jsou do surového kakaového prášku přidávány regulátory kyselosti, díky kterým získává kakao chrakteristickou tmavě hnědou barvu a jemnou chuť. Kakao pro tradiční pečení se hodí pro výrobu intenzivně tmavých a vláčných bábovek, koláčů, dortů a jiných tradičních receptů, které budete péct s kypřícím práškem do pečiva.
Je vhodné pro Dukanovu dietu od 2. fáze jako tolerovaná potravina.
Složení:
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (obsah kakaového másla 10 %), regulátory kyselosti (uhličitany draselné, hydroxid draselný).
100% přírodní (nealkalizované) kakao.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energetická hodnota: 1412 kJ/339 kcal.
Bílkoviny: 25,6 g. Sacharidy: 21,1 g (z toho cukry 1,2 g). Tuky: 10,2 g (z toho nasycené mastné kyseliny 6,2 g). Vláknina: 29,8 g. Sůl: 0,05 g.
Použití:
Pro teplou i studenou kuchyni.
Skladování:
Uchovejte v suchu, chraňte před teplem.
Alergeny:
Může obsahovat stopy sóji.