Mandlová mouka NATURAL jemně mletá
Kód: NJ071Detailní popis produktu
Charakteristika: Mandlová mouka se vyrábí z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Nejdříve se lisováním zbaví tuků (oleje) a následně se najemno pomele. Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení i pro nízkosacharidové diety. Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních. Složení: 100% mleté loupané mandle. Výživové hodnoty (na 100g): Energetická hodnota: 2667/636 kcal. Tuky: 54,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 4,22 g). Sacharidy: 10 g (z toho cukry 6,9 g). Bílkoviny: 24,1 g. Sůl: 0,05 g. Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku. Skladování: Skladujte v suchu.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sypké na pečení a vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
vhodné pro: | bez lepku, při hubnutí, bez přidaného cukru, pro podporu zdraví |
Položka byla vyprodána… |