Karéléa Hořká čokoláda s lískovými oříšky bez přidaného cukru (min. trvanlivost do 02/2023)

S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index. Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí, produkty z ekologického zemědělství. Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
Charakteristika:
Pochutnejte si na této dietní hořké čokoládě s lískovými oříšky bez cukru s umělými sladidly s vysokým obsahem vlákniny, železa a hořčíku. Obsahuje o 40 % kalorií méně než klasická čokoláda a má nízký glykemický index.
Karéléa Hořká čokoláda bez cukru s lískovými oříšky je vhodná pro nízko-sacharidové diety i pro diabetiky.
Složení:
Sladidlo: maltitol, kakaová hmota, celé lískové ořechy (15%), kakaové máslo, inulin, odtučněný kakaový prášek, emulgátor: lecitin (sója), přírodní vanilkové aroma. Kakao: minimálně 43%.
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 2016 kJ / 488 kcal.
Tuky: 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 18 g). Sacharidy: 43 g (z toho cukry 1 g, z toho polyoly 38 g). Bílkoviny: 6 g. Sůl: 0 g. Vláknina: 10 g. Hořčík: 140 mg. Železo: 12 mg.
Použití:
Obsahuje zdroj fenylalaninu. Zvýšená konzumace může mít projímavé účinky.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.
Alergeny:
Obsahuje ořechy, sójový lecitin a může obsahovat stopy mléka.