Karéléa 52% hořká dezertní čokoláda bez cukru


Sleva
Původní cena s DPH
10,00 %
67,00 Kč
Cena s DPH
Cena bez DPH
60,00 Kč
52,17 Kč
Obsah balení150 g
Kód zbožíLN007
ZnačkaKaréléa
Dostupnostskladem
Vhodné:
  • při hubnutí
  • při omezování cukru ve stravě
ks
AKCE
SLEVA 10%

KARÉLÉA
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index.  Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí.  Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
K dnešnímu dni pouze 5 výrobků Karéléa obsahuje palmový olej RSPO.

Charakteristika:
Pochutnejte si na této dietní hořké čokoládě bez cukru s umělými sladidly s vysokým obsahem vlákniny. Obsahuje o 40 % kalorií méně než klasická čokoláda a má nízký glykemický index.
Karéléa Chocolat Noir Dessert je vhodná pro nízko-sacharidové diety i pro diabetiky.

Složení:
Sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, inulin, odtučněný kakaový prášek, emulgátor: lecitin (sója), přírodní vanilkové aroma. Kakao: minimálně 52%.

Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 1941 kJ / 470 kcal.
Tuky: 34 g (z toho nasycené mastné kyseliny 20 g). Sacharidy: 48 g (z toho cukry 0 g, z toho polyoly 45 g). Bílkoviny: 6 g. Sůl: 0,07 g. Vláknina: 10 g.

Použití:
Obsahuje zdroj fenylalaninu. Zvýšená konzumace může mít projímavé účinky.

Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.

Alergeny:
Obsahuje sójový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.