Karéléa Hořká karamelová čokoláda „Fleur de Sel“ bez cukru


Cena s DPH
Cena bez DPH
72,00 Kč
62,61 Kč
Obsah balení100
Kód zbožíLN010
ZnačkaKaréléa (Francie)
Dostupnostskladem
Vhodné:
  • při hubnutí
  • při omezování cukru ve stravě
ks

KARÉLÉA
S odbornými znalostmi a s upřednostňováním přírodních ingrediencí vytváří Karéléa originální a chutné recepty redukované o cukry s důrazem na glykemický index.  Ať už vám jde o zdraví, o štíhlou linii nebo jen o vyvážení jídelníčku, Karéléa vám pomáhá snížit spotřebu cukru, ale ne na úkor chuti!
Jedním z hlavních hodnot značky Karéléa je přirozenost. Karéléa používá pouze přírodní suroviny rostlinného původu a přírodních příchutí.  Konzervanty, intenzivní náhradní sladidla a náhražky jsou vyloučeny. Karéléa nahrazuje ve svých receptech bílou mouku bio moukou celozrnnou a pracuje na celkovém odstranění palmového oleje z celého svého sortimentu.
K dnešnímu dni pouze 5 výrobků Karéléa obsahuje palmový olej RSPO.

Charakteristika:
Nechte se ohromit magickou chutí karamelu okořeněnou Fleur de Sel!
Fleur de Sel (z fr. solný květ), označována také jako „královna solí“ nebo jako „kaviár mezi solemi“, vzniká velmi zřídka, sklízí se ručně a k její získání je potřeba kromě zkušeností, neustálého pozorování, trpělivosti a citlivých rukou zvláštní souhru slunce, větru a vody: pouze při současném působení ranního oparu, lehkého větru a horkého slunce se tvoří na povrchu malých pánví tenké vrstvy krystalů soli, které jsou velmi křehké jako tenká vrstva ledu. Tyto podmínky nejsou každý den, což také umocňuje vzácnost této soli. Poté se pomocí speciálního nástroje Fleur de Sel velmi opatrně odebere a suší se ve velkých koších na slunci. Takto získaná sůl je nejen gurmánským požitkem, především je však nesmírně zdravá a chutná.
Tato čokoláda má nejen vynikající chuť, ale je navíc bez cukru s umělými sladidly s vysokým obsahem vlákniny. Obsahuje o 40 % kalorií méně než klasická čokoláda a má nízký glykemický index.
Karéléa Hořká karamelová čokoláda „Fleur de Sel“ je vhodná pro nízko-sacharidové diety i pro diabetiky.

Složení:
Sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, inulin, kakaový prášek, emulgátor: lecitin (sója), přírodní vanilkové aroma, Fleur de Sel 0,5 %; přírodní aroma. Kakao: min. 51 %.

Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 1904 kJ / 461 kcal.
Tuky: 33 g (z toho nasycené mastné kyseliny 19 g). Sacharidy: 48 g (z toho cukry 0 g, z toho polyoly 45 g). Bílkoviny: 6 g. Sůl: 0,6 g. Vláknina: 10 g.

Použití:
Obsahuje zdroj fenylalaninu. Zvýšená konzumace může mít projímavé účinky.

Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě (ideální teplota 16 až 20 ° C). Nad 20°C čokoláda může vyblednout. Tento jev je přirozený a nemá vliv na kvalitu produktu.

Alergeny:
Obsahuje sójový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.